8.2.2022 Tule töihin kansainväliseen tiimiimme!

KANSAINVÄLISTEN MUUTTOJEN KOORDINAATTORI

Haemme kansainväliseen tiimiimme ulkomaanmuuttojen koordinaattoria. Tehtävä on aidosti kansainvälinen ja edellyttää monipuolista logistiikan tuntemista sekä intohimoa erinomaiseen asiakaspalveluun. Autat asiakkaitamme yhdessä elämän haastavimmista tilanteista – ulkomaanmuuttoon liittyy henkilökohtaisen irtaimiston kuljettamisen lisäksi paljon muutakin. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaasta muuton suunnittelusta alkaen aina uuteen kotiin asettumiseen asti. Muuttoprosessin aikana on tärkeää pitää asiakas ajan tasalla muuton eri vaiheista ja vaatimuksista. Järjestämme muuttoja ympäri maailmaa, myös silloin kun muutto tapahtuu muualla kuin Suomessa. Asiakkaitamme ovat eri organisaatioiden komennustyöntekijät, diplomaatit, yksityishenkilöt sekä edustajaverkostomme asiakkaat.

Tehtäviin kuuluu muun muassa:
–      muuttotilausten vastaanotto
–      muuton aikataulujen suunnittelu ja vahvistaminen
–      asiakkaiden neuvonta
–      pakkaus- ja toimitustiimien ohjeistus
–      kuljetusten ja rahtien varaaminen
–      tuonti- ja vientihuolinta
–      asiakaspalvelu ja yhteydenpito asiakkaiden, edustajien ja alihankkijoiden välillä
–      ostolaskujen tarkastaminen ja kirjaaminen, laskutus sekä kateseuranta

Työ edellyttää hyvää kielitaitoa (englanti, suomi, muut kielet plussaa), erinomaisia organisointi- ja priorisointitaitoja, erinomaista ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta, joustavuutta työajoissa ja -tehtävissä, stressinsietokykyä, kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn, ongelmien ratkaisukykyä, hyviä IT taitoja (perusohjelmistot). Työskentely on hybridimallista eli osittain toimistolla ja osittain etänä.

Kokemus kansainvälisistä muutoista tai muuttoalasta on iso etu, mutta enemmän tehtävässä merkitsee asenne. Kansainvälisen logistiikan tuntemus on myös etu tehtävään perehtymisessä.

Meillä Victor Ekillä jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuutta ja erinomaista asiakaspalvelukokemusta. Meille on tärkeää palvella jokainen asiakas niin hyvin kuin mahdollista – yli 97% asiakkaistamme suosittelisi palveluamme muille tai käyttäisi palvelua uudestaan.

Victor Ek Muutot Oy on kansainvälisten muuttojen markkinajohtaja Suomessa. Liikevaihtomme on yli 7 milj. EUR (2021) ja henkilöstöä on toimistolla 17 ja muuttotehtävissä 20-40. Kansainvälisessä tiimissämme on 9 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Mikäli olet kiinnostunut kansainvälisestä muuttoalasta ja edellä mainitusta tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@victorek.fi. Lisätietoja tehtävästä ja Victor Ekistä antaa kansainvälisistä palveluista vastaava Antti Lind (antti.lind@victorek.fi, 09-1251 370 arkisin 9:00-15:30). Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kommentoi