Hanko 5.11.2019

OY VICTOR EK AB on vuonna 1885 perustettu perheyritys jonka pääkonttori sijaitsee Hangossa. Yritys myy logistiikka- ja varastopalveluja sekä auttaa yrityksiä viemään ja tuomaan raaka-aineita ja tuotteita kustannustehokkaasti. Yritys toimii useiden kansainvälisten varustamojen edustajana ja hoitaa mm. laivanselvityksiä, huolintaa sekä varustamojen check-in-toimintoja Hangon satamassa. Yrityksellä on sisaryritys, Victor Ek Muutot Oy, Helsingissä joka myy muuttopalveluja niin kotimaassa kuin ulkomaille.

Kuorma-autonkuljettaja CE

Victor Ek:n liiketoiminnan kasvaessa ja haemme ajoneuvoyhdistelmäkuljettajaa Hankoon vakituiseen työsuhteeseen. Työ on monipuolista ja tulet toimimaan sekä kuorma-autokuljettajana että terminaalityöntekijänä joten kokemus varastotyöstä ja trukkiajosta katsotaan eduksi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä klo 6 ja klo 18 välillä ja päiväsi alkaa ja loppuu Hangossa. Edellytämme hakijalta:

  • CE-luokan ajokorttia
  • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä ja digikorttia
  • Kokemusta kuivabulkista on eduksi
  • ADR-kortti on plus
  • Kielitaito, suomi ja vähintään välttävä englanti, ruotsin kielen taidosta on hyötyä.

Tarjoamme monipuolista työtä vakaassa kasvavassa yrityksessä. Tule mukaan matkaan rakentamaan uutta modernia logistiikka-alan yritystä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisesti palkataan 2 henkilöä. Yhteydenotot: Kim Danielsson 0400-230103, kim.danielsson@victorek.fi.

Kommentoi