Helsinki 26.3.2021

KESÄTYÖT VICTOR EK MUUTOT OY 2021

Victor Ek Muutot Oy hakee kesätyöntekijöitä muuttopalvelutehtäviin Helsingin toimipisteeseen. Kesätöitä on tarjolla kesä – elokuun välisenä aikana. Henkilöitä palkataan ja koulutetaan kaikkiaan viisitoista (15). Kesätyökauden pituudesta sovitaan erikseen hakijoiden kanssa (minimipituus 5 viikkoa). Sinulla ei tarvitse olla kokemusta alalta, sillä työsuhteen alussa perehdytämme ja koulutamme sinut muuttotehtäviin. Työhön valittavilta edellytämme täysi-ikäisyyden lisäksi:

– asiakaspalveluasennetta ja asiakkaan kunnioittamista

– rikkeetöntä käytöstä ja ehdotonta luotettavuutta

Koulutetuilla kesätyöntekijöillä on mahdollisuus jatkaa Victor Ek:llä kesätöiden jälkeenkin sen mukaisesti miten heillä on mahdollisuutta osallistua muuttotöihin, esimerkiksi opiskelujen ohessa viikonloppuisin.

Muuttopalvelutehtävissä työpäivä sisältää huonekalujen ja irtaimiston pakkausta, suojausta, lastausta ja purkamista vaihtelevissa kohteissa. Victor Ek on toiminnassaan erikoistunut ulkomaanmuuttoihin, mutta kasvavassa määrin myös yritys- ja kotimuutot ovat osa toimintaamme.

Työn parhaita puolia ovat suuri joustavuus, loistavat työkaverit ja Suomen vanhimman muuttoalan työnantajan luotettavuus. Tässä työssä näet, koet ja tutustut useisiin erilaisiin paikkoihin ja ihmisiin, sillä muuttokohteet vaihtelevat lähes päivittäin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 2.5.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@victorek.fi Kesätyöpaikat täytetään sitä mukaan, kun soveltuvia henkilöitä löytyy.

Victor Ek on vuonna 1885 perustettu Suomen vanhin muuttopalveluyritys ja yksi maamme vanhimmista edelleen toiminnassa olevista perheyhtiöistä. Yli 135 vuoden aikana Victor Ek on hoitanut menestyksekkäästi mittavan määrän vaativia koti- ja yritysmuuttoja, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kansainvälisissä muutoissa Victor Ek on maamme johtava yritys.

Kommentoi