Muutto ja varastointi

Toisinaan osa irtaimistosta on syystä tai toisesta hyvä varastoida muuton ajaksi. Olipa kyseessä sitten muutto kotimaan sisällä, tarve varastoinnille ulkomaille muuttamisen takia tai yritysmuuton aiheuttama tilapäinen varastointitarve, tarjoamme sinulle aina parhaan ratkaisun.

Säilytämme omaisuutesi lämpimässä ja vartioidussa varastossamme, jossa irtaimistonsäilytysolosuhteet ovat erinomaiset. Veloitamme varastoinnista ainoastaan tavaroiden todellisen tilavuuden ja varastointipäivien mukaan, emmekä peri piilokuluja.

Väliaikainen varastointi muuton ajaksi yrityksille

Väliaikainen varastointi tuo tilaa muuttoajan työskentelyyn esimerkiksi yritys- tai toimitilamuuton kohdalla. Huolehdimme yrityksenne irtaimistosta lämmitetyllä ja vartioidulla varastollamme. Toimitamme yrityksesi säilytyksessä olevan omaisuuden luotettavasti erikseen sovittuna ajankohtana, kun muutosta on selvitty.

Muutto ulkomaille, omaisuuden varastointi Suomessa

Jos päätät jättää osan omaisuudestasi Suomeen ulkomaille muuton tai vaikkapa ulkomaankomennuksen ajaksi, me huolehdimme irtaimistostasi lämmitetyllä ja vartioidulla varastollamme. Toimitamme säilytyksessä olevat tavarasi sinulle sopivana ajankohtana, kun olet palannut Suomeen.

Mikäli kaipaat lisätietoa varastointiin liittyen, ota
meihin yhteyttä
 ja kysy lisää.