MUUTTO UUTEEN KOTIIN – SUJUVASTI MUUTTOPALVELUN AVULLA

Kun muutto lähestyy, Victor Ekin täyden palvelun muuttopalvelu auttaa kokonaisvaltaisesti. Olipa kohde lähellä tai kaukana, meihin voit luottaa kaikenlaisissa muutoissa. Hinta on joko tuntiperusteinen tai kiinteä – lue lisää usein kysytyistä kysymyksistä.   

Muutto uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja se vaatii aikaa sekä suunnittelua. Muuttoon myös liittyy paljon asioita joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat vain ripaus niistä asioista mitä pitää muistaa muuttaessa. 

Täyden palvelun Victor Ek on luotettava ja kokenut muuttofirma, ja palvelee sinua muutossasi ensimmäisestä arviokäynnistä aina huonekalujen asennukseen. Valitse kaiken kattava muuttopalvelumme tai yksilöi tarvitsemasi osa-alueet – ylpeytemme on tehdä muutostasi mahdollisimman vaivatonta. Kiinteät toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella mutta muutot toteutamme koko Suomessa tarpeenne mukaan – sekä myös ulkomaille.

SINULLE YKSILÖITY MUUTTOPALVELU

Halutessasi voit tehdä itse muuton helpommat tehtävät, kuten omaisuutesi pakkaamisen ja purkamisen – me organisoimme kaiken muun. Victor Ekin muuttopalvelu vie myös painavat ja erikoisosaamista vaativat muuttokuormat luotettavasti perille.

Yleisin muuttopalvelumme sisältää muuttolaatikoiden vuokran, muuttokuljetukset, suojaukset muuton ajaksi sekä tarvittaessa pakkausmateriaalit. Muista tutustua myös tarjoamiimme monipuolisiin muuton lisäpalveluihin, kuten muuttovakuutukseen ja loppusiivoukseen. 

TÄYDEN PALVELUN VICTOR EK -MUUTTOPALVELU

Victor Ek on täyden palvelun muuttofirma ja tarjoamme muuttamista vaivattomimmillaan. Suunnittelemme työn vaiheet huolellisesti kanssasi ja huolehdimme kaikesta – muuttolaatikoiden täyttämisestä niiden purkamiseen ja kalusteasennuksiin saakka.

Kaikki alkaa muuttomestarimme maksuttomasta vierailusta. Inventoimme, pakkaamme ja suojaamme tarkasti omaisuutesi. Varmistamme kulkureitit molemmissa kohteissa ja viemme muuttokuorman turvallisesti uuteen kotiisi. Urakan päättää muuttolaatikoiden nouto kotiovelta ja huolellinen loppusiivouksemme.

VINKIT MUUTTAJALLE:

 • Muutto on loistava tilaisuus luopua turhista esineistä ja organisoida
 • Varaa hieman enemmän muuttolaatikoita kuin koet tarpeelliseksi – sääntö on 1 muuttolaatikko / m2
 • Pinoa muuttolaatikot 4 pinoihin, ja älä pakkaa niitä liian täyteen – näin siirtäminen on helpointa
 • Merkitse muuttotarroin mitä muuttolaatikot sisältävät
 • Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa

Tarkemmat muutto-ohjeet löydät täältä ja tarjouslomakkeeseen pääset tästä

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • MISTÄ ALOITAN MUUTTONI?

Muutto on hyvä aloittaa yksityiskohtaisella tarjouspyynnöllä tai muuttokatselmuksella. Mitä tarkemmat lähtötiedot muutosta on, sitä tarkemman tarjouksen voimme tehdä.

 • KUINKA SUOJAAN ISOIMMAT HUONEKALUT, KUTEN SOHVAN JA SÄNGYN?

Victor Ekin muuttopalveluun sisältyy aina veloitukseton kalusteiden suojaus muuttopäivänä, mutta halutessaan muuttaja voi myös itse tilata suojamateriaaleja etukäteen omatoimista suojausta varten.

 • KUINKA PALJON TARVITSEN MUUTTOLAATIKOITA?

Toimiva nyrkkisääntö on muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkiksi 80 neliön asuntoon suosituksemme on 80 muuttolaatikkoa. Tämän lisäksi on mahdollista tilata esim. riippuvaate- ja taululaatikoita erikseen. Pakatut muuttolaatikot on hyvä pinota 4 pinoihin. 

 • KAUAN VOIN PITÄÄ MUUTTOLAATIKOT? 

Muuttaja voi pitää muuttolaatikot itsellään juuri niin kauan kuin näkee tarpeelliseksi. Laatikoiden vuokra koostuu vuokrapäivistä ja vuokrattujen muuttolaatikoiden määrästä. Laatikoiden noudosta on hyvä sopia 2 arkipäivää ennen toivottua noutopäivää muuttofirman kanssa

 • MISTÄ MUUTTOPALVELUN HINTA MUODOSTUU?

Muuttopalvelun hinta määräytyy muuttoerän koon, muuttomateriaalien ja palvelukokonaisuuden mukaan. Mikäli muuttaja pakkaa itse, muodostamme tuntipohjaisen veloituksen joka määräytyy miehistön määrän mukaan. Mikäli Victor Ek hoitaa kaiken pakkauksesta itse muuttoon, on kiinteähintainen hinnoittelumalli mahdollinen.

 • KAUAN MUUTTONI KESTÄÄ?

Yksittäisen muuttopalvelun kesto riippuu hyvin paljon muuttokohteiden ja muuttoerän yksityiskohdista. Kestoon vaikuttaa monet eri seikat, kuten muuttoerän kokonaistilavuus, löytyykö muutto-osoitteista hissiä, kuinka lähelle ulko-ovia muuttoauton saa ja itse muutto-osoitteiden etäisyys. Normaalisti kotimuutot suoritetaan yhden työpäivän aikana.

 • REMONTTINI ON VIIVÄSTYNYT JA MINUN PITÄISI SAADA MUUTTOERÄNI VARASTOON ENNEN TOIMITUSTA UUTEEN OSOITTEESEEN – KUINKA VOIN VARASTOIDA TAVARANI HELPOITEN?

Muuttopalvelujen lisäksi tarjoamme varastointipalveluja muuttojen yhteydessä. Varastomme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä. Varastointiveloitus perustuu varastoitavan muuttoerän tilavuuteen ja varastointiaikaan. 

ASIAKKAIDEMME KOMMENTTEJA MUUTTOPALVELUN JÄLKEEN

”Kiitän yhteistyöstä eikä tule mieleenkään kilpailuttaa toisia yrityksiä muutoissa.”

”Ensimmäinen kerta minulle, kun yritys teki muuton. Positiivinen kokemus, jos muutosta jotain hyvää pitää löytää niin huomattavasti helpompaa kuin yleensä. Stressi loppui siihen kun muuttoauto saapui pihaan.”

”Toisen kerran käytin Victor Ekiä, ei päässyt pettymään tälläkään kertaa. Iso Kiitos!!!”

”Erinomaisen ammattimaisesti hoidettu muutto.Kiitos!”

”Kiitos hyvästä toiminnasta ja iloisesta asenteesta!”

PIKALINKIT

 • Lisäpalvelut, kuten muuttosiivoukset, kierrätys- tai asennuspalvelut löydät täältä
 • Tarjouspyynnön voit lähettää lomakkeemme kautta