LISÄPALVELUT MUUTTOA HELPOTTAMAAN

Victor Ek tarjoaa sinulle lukuisia muuttoasi helpottavia lisäpalveluja. Voit tilata tarvitsemasi kokonaisuuden kätevästi tarjouspyyntölomakkeella tai kysyä lisää muuttomestariltamme.

VARASTOINTI SUOMESSA

Säilytämme omaisuutesi lämpimässä ja vartioidussa varastossamme. Veloitamme varastoinnista tavaroiden todellisen tilavuuden mukaan. Selvitämme aina tarvittavan pinta-alan puolestasi.

MUUTTOVAKUUTUS

Haluamme varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman huolettoman muuttopäivän. Tarjoamamme muuttovakuutus on edullinen ja kattava turva omaisuudellesi muuton aikana.

MUUTTOSIIVOUS

Puhdas ja raikkaalta tuoksuva asunto on muuttajalle suuri ilo. Huolellinen loppusiivouksemme varmistaa, että Suomeen jäävä asuntosi on lähtiessäsi nuhteettomassa kunnossa.

KIERRÄTYSPALVELUT

Uudella ilmeellä ekologisesti uuteen kotiin! Kierrätyspalvelun avulla pääset helposti eroon esimerkiksi vanhoista kalusteistasi. Hävitämme ammattitaidolla myös erikoismateriaalit.

VUOKRAKALUSTEET

Tee uudesta asunnosta viihtyisä koti tai kalusta vanha asuntosi myyntikuntoon. Suunnittelemme kalustuksen yhdessä kanssasi ja toimitamme sekä kokoamme huonekalut toiveidesi mukaisesti.

ASENNUSPALVELUT

Asennuspalvelumme ansiosta astelet muuttovalmiiseen kotiin. Teemme tarvittaessa kaikki asennustyöt tauluista ja kattovalaisimista aina pyykinpesukoneen kytkemiseen.