LISÄPALVELUT ULKOMAILLE MUUTTAVALLE

Victor Ekin muuttoa helpottavat lisäpalvelut ovat käytössäsi myös silloin, kun olet muuttamassa ulkomaille tai palaamassa takaisin Suomeen. Autamme sinua aina valitsemaan tilanteeseesi parhaiten sopivan muuttopalveluratkaisun. 

VARASTOINTI SUOMESSA

Jos päätät jättää osan omaisuudestasi Suomeen, me huolehdimme siitä lämmitetyllä ja vartioidulla varastollamme. Toimitamme säilytyksessä olevat tavarasi sinulle sopivana ajankohtana.

VAKUUTUS ULKOMAILLE MUUTTAVALLE

Tee muutostasi ulkomaille mahdollisimman huoletonta. Tarjoamamme muuttovakuutus on edullinen ja kattava turva muutettavalle omaisuudellesi

MUUTTOSIIVOUS

Puhdas ja raikkaalta tuoksuva asunto on muuttajalle suuri ilo. Huolellinen loppusiivouksemme varmistaa, että Suomeen jäävä asuntosi on lähtiessäsi nuhteettomassa kunnossa.

KIERRÄTYSPALVELUT

Uudella ilmeellä ekologisesti uuteen kotiin! Kierrätyspalvelun avulla pääset helposti eroon esimerkiksi vanhoista kalusteistasi. Hävitämme ammattitaidolla myös erikoismateriaalit.

VUOKRAKALUSTEET SUOMEEN MUUTTAVALLE

Jos saavuit Suomeen, mutta muuttotavarasi ovat vielä matkalla, voit vuokrata kalusteet meiltä. Suunnittelemme sopivan kokonaisuuden kanssasi ja toimitamme huonekalut ripeästi paikoilleen.