LISÄPALVELUT YRITYKSEN MUUTTOON

Victor Ek tarjoaa yrityksellesi lukuisia muuttoa ja siirtoja helpottavia lisäpalveluja. Voit tilata tarvitsemasi kokonaisuuden muuttolaatikoiden toimituksesta aina muuttosiivoukseen kätevästi tarjouspyyntölomakkeella tai jättää yhteydenottopyynnön etusivultamme.

MUUTTOSUUNNITTELU

Projektin ennakointi ja työnteon tehokas jatkuminen ovat avainasioita yrityksesi muuton onnistumisessa. Muuttosuunnittelijamme voivat laatia organisaatiollesi tarkan aikataulutuksen hankkeen alusta loppuun, jokaisen vaiheen huomioiden.

KIERRÄTYS- JA HÄVITYSPALVELUT

Tarjoamme yrityksellesi turvalliset dokumenttien hävitykset osana kattavaa yritysmuuton kierrätyspalveluamme. Toimitamme tiloihinne lukitut tietosuoja-astiat ja huolehdimme luotettavasti asiakirjojen asianmukaisesta hävittämisestä.

ASENNUSPALVELUT

Valitse kalusteasennukset ja seinäkiinnitykset sujuvasti osaksi yrityksesi muuttoa. Muunnamme tilauksesta kiinteät pöydät työergonomiaa kohentaviksi sähköpöydiksi. Saatavillasi on myös laajasti yhteistyökumppanimme toimistokalusteita.

ERITYISSIIRROT

Teemme turvallisesti kaikki yrityksesi erityissiirrot. Kuljetamme tarkkaa suunnittelua ja ammattitaitoa vaativan irtaimiston, kuten kassakaapit, arkistot ja muut erityishuomiota vaativat esineet. Palvelumme kattaa myös mahdollisuuden modernin muuttohissin käyttämiseen.

MUUTTOVAKUUTUS

Tahdomme varmistaa organisaatiollesi huolettoman ja luotettavan muuton kokonaispalvelun. Tarjoamamme muuttovakuutus on edullinen ja kattava turva yrityksesi irtaimistolle ja omaisuudelle muuton aikana.

VARASTOINTI

Väliaikainen varastointi tuo tilaa muuttoajan työskentelyyn. Huolehdimme irtaimistosta lämmitetyllä ja vartioidulla varastollamme. Toimitamme yrityksesi säilytyksessä olevan omaisuuden luotettavasti erikseen sovittuna ajankohtana.

IT-PALVELURATKAISUT

Tarjoamme kattavat IT-palvelut osaksi yrityksesi muuttoa. Saat tietokoneiden ja muun laitteiston irtikytkennän, asennuksen ja testauksen organisaatiollesi yksilöitynä palvelupakettina. IT-laitteiston kuljetuksissa panostamme turvallisuuteen.

SIIVOUSPALVELUT

Saat kauttamme huolellisen loppusiivouksen yrityksesi muuttoon. Huolehdimme siirtojen ja asennuksien jälkeen tuotantotilat ja toimistot valmiiseen työskentelykuntoon. Muuttolaatikot noudamme uusista tiloistasi sovittuna ajankohtana.

SISUSTUS- JA KALUSTESUUNNITTELU

Kun tarvitset uuden näkökulman toimiston sisustukseen tai ammattilaisen kalustesuunnitteluun, Victor Ek tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelut. Suunnittelemme tilojesi uuden ilmeen yhdessä kanssasi ja teemme tarvittavat siirrot.