Med Victor Ek får du tillgång till ett stort antal tilläggstjänster för att underlätta flyttningen. Beställ bekvämt exakt det paket som du behöver med vår offertblankett. Be gärna om tilläggsinformation av vår flyttmästare.

FÖRVARING

Vi förvarar din egendom i vårt uppvärmda och bevakade lager. För förvaringen debiterar vi enligt förverkligad volym, och du slipper bekymra dig för hur stor golvyta som krävs – vi tar hand om de beräkningarna för din del.

FLYTTFÖRSÄKRING

Vi vill gärna garantera våra kunder en så bekymmersfri flyttningsdag som möjligt. Victor Ek:s och Fennias flyttförsäkring utgör ett förmånligt och omfattande skydd för din egendom under flyttningen. 

FLYTTSTÄDNING

En fräsch och väl doftande lägenhet håller flyttaren på gott humör, och en omsorgsfull slutstädning garanterar att både din gamla bostad och ditt nya hem tar emot sina nya invånare i klanderfri skrud.

ÅTERVINNINGSTJÄNSTER

Låt en fräsch och ekologisk fläkt dra genom det nya hemmet! Med våra återvinningstjänster gör du dig enkelt av med t.ex. gamla möblemang. Vi tar också hand om att förstöra även krävande material med stor yrkesskicklighet.

HYRESMÖBLER

Skapa ett trevligt hem av din nya bostad, eller möblera din gamla bostad inför försäljning. Vi planerar i samråd med dig en lämplig helhet, och vi levererar snabbt möblerna dit du vill ha dem.

INSTALLATIONSTJÄNSTER

Med hjälp av vår installationsservice får du glädjen av att kunna flytta in i ett helt färdigt hem. Vi monterar och installerar, allt från tavlor och armaturer till tvättmaskiner.