Victor Ek erbjuder ditt företag ett brett spektrum av tilläggstjänster för att underlätta flyttningar och omplaceringar. Beställ bekvämt den helhet du behöver med vår offertblankett eller be om tilläggsinformation av vår flyttmästare.

PROJEKTPLANERING

Vällagda planer och effektiva arbetsförlopp är nyckelord som garanterar lyckade företagsflyttningar. Våra flyttproffs gör upp en noggrann tidtabell för din organisations flyttprojekt, från början till slut och med hänsyn till varje steg däremellan.

ÅTERVINNINGS- OCH DOKUMENTFÖRSTÖRINGSTJÄNSTER

Som en viktig del av våra återvinningstjänster kan vi erbjuda dig och ditt företag säkra dokumentförstöringstjänster vid flyttningen. Vi hämtar låsbara dataskydd lådor och sköter om att dokumenten förstörs på ett tillförlitligt sätt.  

INSTALLATIONSTJÄNSTER

Möbelinstallation och fastsättning är smidiga tillvalskomplement till din företagsflyttning. På beställning gör vi också om dina fasta arbetsbord till elektriskt ställbara bord som förbättrar arbetsergonomin. Via våra samarbetsföretag får du dessutom en bred tillgång till olika slags kontorsmöbler.    

SPECIALFLYTTNINGAR

Vi sköter tryggt ditt företags specialflyttningar. Vi flyttar lösöre som kräver noggrann planering och speciell yrkeskunskap, som t.ex. kassaskåp, arkiv eller annan tung utrustning. I våra tjänster ingår också möjligheten att utnyttja en modern flytthiss. 

FLYTTFÖRSÄKRING

Vi vill gärna garantera en bekymmersfri och pålitlig helhetsservice för din flyttning. Victor Ek:s och Fennias flyttförsäkring utgör ett förmånligt och heltäckande skydd för ditt företags lösöre och egendom under flyttningen. 

FÖRVARING

Möjligheter till tillfällig förvaring skapar frihet för flyttningen. Vi tar hand om ditt lösöre och förvarar det i vårt varma och bevakade lager. Den förvarade egendomen levererar vi sedan pålitligt vid en separat överenskommen tidpunkt. 

IT-TJÄNSTER

Vi erbjuder täckande IT-tjänster som en del av din flyttning. Vi kopplar loss, installerar och testar din organisations datorer och annan apparatur enligt ett detaljerat tjänstepaket. Vid transport av din IT-utrustning satsar vi speciellt på trygghet och säkerhet.

STÄDTJÄNSTER

Låt oss runda av din företagsflyttning med en effektiv slutstädning. Vi sköter om att såväl produktionsutrymmen som kontor är klara för arbete strax efter omplacering och flyttning. Flyttlådorna hämtar vi från dina nya faciliteter vid överenskommen tidpunkt.

INREDNINGS- OCH MÖBLERINGSPLANERING

Om du behöver synpunkter på kontorsinredning, eller proffsiga planer för hur du bäst skulle möblera dina utrymmen står vi på Victor Ek gärna till tjänst även med det. I samråd med dig ger vi dina faciliteter en ny image, och vi tar även hand om de omplaceringar som krävs.