Vare sig du ska flytta utomlands eller komma tillbaka till Finland från något annat land ger Victor Ek:s tilläggstjänster en smidigare flyttning. Våra flyttmästare hjälper dig att välja de bästa lösningarna för varje situation.

FÖRVARING I FINLAND

Om du besluter att lämna kvar en del av din egendom i Finland sköter vi om att den förvaras torrt, varmt och säkert i vårt varma och bevakade lager. Den förvarade egendomen levererar vi sedan vid en tidpunkt som passar dig. 

FÖRSÄKRINGAR VID UTOMLANDSFLYTTNING

Känn dig trygg när du flyttar utomlands. Vi erbjuder våra kunder en flyttförsäkring i samarbete med försäkringsbolaget Fennia. Den ger ett förmånligt och omfattande skydd för din egendom under flyttningen.

FLYTTSTÄDNING

En fräsch och väl doftande lägenhet håller flyttaren på gott humör, och en omsorgsfull slutstädning garanterar att den bostad du lämnar kvar i Finland står i ett klanderfritt skick när du överlåter den.

ÅTERVINNINGSTJÄNSTER

Låt en fräsch och ekologisk fläkt dra genom det nya hemmet! Med våra återvinningstjänster gör du dig enkelt av med t.ex. gamla möblemang. Vi tar också hand om att förstöra även krävande material med stor yrkesskicklighet.

HYRESMÖBLER TILL DIG SOM FLYTTAR TILL FINLAND

Om ditt flyttgods ännu är på väg när du själv redan kommit till Finland kan du hyra möbler via oss. Vi planerar i samråd med dig en lämplig helhet, och vi levererar snabbt möblerna dit du vill ha dem.