Victor Ek ja EU:n Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen toiminta

TIEDON KERUU JA KÄYTTÖTARKOITUS

Seuraavat yksityisyyskäytännöt koskevat sivustomme www.victorek.fi käytäntöjä.

Koskien muuttopalveluitamme, pyydämme joitakin henkilötietojanne, kuten

  1. nimi
  2. postiosoite
  3. sähköpostiosoite
  4. puhelinnumero
  5. asuinmuoto ja asunnon kokoa

Pyydämme näitä tietoja tarjouspyyntölomakkeessamme. Käytämme näitä tietoja muuttotarjouksen tekemiseen ja lähettämiseen, sekä yhdenpitoon muuttoprosessin aikana. Muuton jälkeen käytämme yhteystietoja asiakastyytyväisyyskyselyn lähettämiseen. Välitämme tietojanne vain muuttoprosessiin osallistuville yhteistyökumppaneillemme, joiden kanssa olemme tehneet sopimukset tietojen salassapidosta EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Muille tahoille emme välitä tietojanne ilman lupaanne.

Logistiikkapalveluiden osalta emme kerää tietoja tämän sivuston kautta ja yhteydenotot tulee tehdä suoraan osoitteeseen logistics@victorek.fi 

LOG -TIEDOSTOT

Käytämme IP-osoitteita palvelinongelmien ratkaisemiseen, sivuston hallinnassa ja käyttäjien liikkeiden seurannassa tilastointia varten.

LINKIT

Sivustomme sisältää linkkejä myös toisille sivustoille. Huomioitavaa on, että emme ole vastuussa toisten sivustojen yksityisyyskäytännöistä. Yksityisyyskäytäntömme koskee tiedon keruuta vain tämän sivuston nimissä.

TURVALLISUUS

Tämän sivuston turvallisuusvaatimuksilla turvataan menetykset, väärinkäytökset ja tiedon muutokset valvontamme alaisuudessa. Käytämme SSL-suojausta varmistaaksemme, että meille toimitettu tieto pysyy yksityisenä. Jakamasi tiedon lisäsuojausta varten meillä on perusteellinen turvallisuussysteemi, johon sisältyy kehittynyt palomuuriteknologia. SSL-salausta käytetään suojaamaan tietoja, me teemme myös kaiken mahdollisen suojataksemme käyttäjien tietoja offline- tilassa. Antamanne tiedot ovat vain niiden työntekijöidemme käytössä, jotka tarvitsevat tietoja suorittaakseen osansa muuttopalveluprosessista. Varmistamme, että kaikki työntekijämme saavat tietoutta turvallisuudesta ja yrityksemme yksityisyyskäytännöstä.

MUUTOKSET YKSITYISYYSKÄYTÄNTÖÖN

Kaikki merkitykselliset muutokset käyttämässämme tavassa koskien henkilökohtaisten tietojen käyttämistä kerrotaan tulevaisuudessa tässä yksityisyyskäytännössä. Tilaamalla muuttopalveluitamme annatte luvan siihen, että tilauksessanne sovelletaan sen hetken yksityiskäytäntöämme. Mikäli päätämme käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa yksityiskäytännöstä poikkeavalla tavalla, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja pyydämme lupaasi.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Käyttämällä Victor Ek-sivustoa, annat luvan tämän tiedon keräämiseen ja käyttämiseen yllämainituilla tavoilla. Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa muuttopalveluidemme yksityisyyskäytännöstä, tämän sivuston toiminnasta tai omasta toiminnastasi sivustolla, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen victorek@victorek.fi

TAI logistiikkapalveluiden osalta osoitteeseen logistics@victorek.fi