Victor Ek hjälper dig med allt från det första värderingsbesöket till placering och montering av möbler. Välj vårt omfattande helhetspaket, eller välj ut exakt de tjänster du behöver – vår stolthet är att kunna garantera dig en så enkel flyttning som möjligt.

FLYTTSERVICE EXAKT SOM DU BEHÖVER DEN

Du kan välja att själv ta hand om de enkla stegen i din flyttning, som att packa ner egendom och packa upp den igen – och låta oss hand om allt det övriga. Vår flyttservice sköter tryggt och säkert om transporten av också tunga föremål och sådana som kräver speciell kompetens, så att allt hittar fram helt och välbehållet. 

Vårt vanligaste tjänstepaket omfattar hyra av flyttlådor, skydds- och vid behov förpackningsmaterial och alla transporter. Kom också ihåg att stifta bekantskap med våra mångsidiga tilläggstjänster för flyttare, t.ex. flyttförsäkring och slutstädning. 

EN FULLSERVICE FLYTTNING MED VICTOR EK

Victor Ek:s flyttservice betyder flyttning när den är som som allra enklast. Vi planerar alla arbetsskeden i samråd med dig och tar hand om ”rubbet” – allt från att fylla flyttlådor till placering och montering av dina möbler.

Flyttningen inleds med ett kostnadsfritt besök av vår flyttmästare. Vi inventerar, packar och skyddar omsorgsfullt din egendom. Vi säkrar rutterna i bägge ändarna och transporterar tryggt och säkert flyttlasset till ditt nya hem. Jobbet avrundas slutligen med vår omsorgsfulla slutstädning. 

VANLIGA FRÅGOR

Var ska jag börja flyttningen?

En god idé är att börja flyttningen med en offertförfrågan eller en flyttbesiktning. Ju exaktare förhandsuppgifter vi har om flyttningen, desto exaktare kan vi skriva vår offert.

Hur ska jag skydda mina största möbler, som t.ex. soffan eller sängen?

Victor Eks flyttningstjänster omfattar alltid skydd av möbler, men om du så önskar kan du beställa hem skyddsmaterial på förhand och göra jobbet själv.

Hur många flyttlådor behöver jag?

En fungerande tumregel är en flyttlåda per kvadratmeter. För en bostad på 80 kvadratmeter rekommenderar vi alltså 80 flyttlådor. Utöver dem kan du beställa t.ex. lådor för hängande kläder och tavlor separat.

Hur länge får jag behålla flyttlådorna?

Du får behålla flyttlådorna exakt så länge det behövs. Hyran för lådorna beräknas på basen antalet dagar. Det vore bra att komma överens om hämtning av lådorna 2 vardagar före önskat hämtningsdatum.

Hur lång tid tar min flyttning?

Tidsåtgången vid flyttningar varierar mycket från fall till fall. Den påverkas av många faktorer, som t.ex. totalvolymen på hela flyttlasset, om det finns hiss på flyttadressen, avstånden mellan flyttbil och ytterdörr, och naturligtvis avståndet mellan själva flyttadresserna.

Min renovering är fördröjd och jag borde få mina flyttsaker i förvaring innan de kan levereras till min nya adress. Hur lagrar jag enklast mitt flyttparti?

Victor Ek har ett eget lager där vi kan förvara ditt flyttparti. Priset för lagringen beror på flyttpartiets volym och på lagringstiden.