Relocation tjänster

SMIDIGA LANDNINGAR ÖVER HELA VÄRLDEN

Genom kunskap och noggrann planering kan vi effektivt minska stressen som är förknippad med att bosätta sig i ett nytt hem.

Victor Ek står till tjänst när du söker en smidig start och enkel övergång till livet i ditt nya hemland. Vårt omfattande utbud av tjänster säkerställer att du kan koncentrera dig på de viktiga aspekterna av dig och din familjs liv medan vi tar hand om de vardagliga men nödvändiga detaljerna i att flytta utomlands. Vi hjälper dig vid varje steg, oavsett om du flyttar till eller från Finland. Vårt omfattande nätverk av pålitliga partners möjliggör att vi kan stöda dig i ditt nya äventyr i Finland eller nästan var som helst i världen.

Victor Ek är känd som en pålitlig och högkvalitativ tjänsteleverantör. Vi värderar våra kunder och deras individuella behov. Våra experter har lång erfarenhet inom området global mobility för att stöda familjer vid flytt utomlands.

Våra destinationstjänster erbjuder hjälp med invandring, lokala registreringar, öppnande av bankkonto, erhållande av skattekort, besök till möten, sökning av skola/förskola, tillfälligt boende och att hitta ett hem. Vi erbjuder också ett brett urval av andra tjänster anpassade för att möta våra kunders behov, inklusive transport av husdjur.
Med våra destinationstjänster kan du vara säker på att ankomsten till ett nytt land kommer att bli en smidig och problemfri upplevelse. Vi tar hand om våra kunder på en personlig nivå genom hela flyttningsprocessen. Vi erbjuder destinationstjänster för glada och smidiga landningar.