Muuttopalvelu Tampereella – muutamme koko Pirkanmaan seudulla

Oletko muuttamassa Tampereen seudulla tai muualla Pirkanmaalla? Kaipaisitko apuusi palvelevaa ja luotettavaa muutofirmaa? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa! Victor Ek tarjoaa ensiluokkaista muuttopalvelua niin Tampereella kuin lähikuntienkin alueella. 

Tarjoamme kattavaa, joustavaa ja ketterää muuttopalvelua sekä Tampereella että muualla Pirkanmaalla yrityksille ja yksityisille kuin myös ulkomaan muuttajillekin. Muuton mukana voit tilata erilaisia materiaaleja (muuttolaatikoita, pakkausmateriaaleja ja muuttovälineitä).

Muuton lisäpalvelut

Varsinaisen muuton lisäpalveluiksi voit valita muuttotavaravakuutuksen, muuttosiivouksen, kierrätyspalvelun ja monia muita asiaankuuluvia pienempiä muuttopalveluita. Kun muutto lähestyy, ota meihin yhtettä joko soittamalla 09-12511 tai tarjouspyyntölomakkeen avulla.

Muuttofirmamme hoitaa muutot Tampereella omien tarpeidesi mukaan

Victor Ek Muutot Oy:n Tampereen toimipiste sijaitsee Nekalassa osoitteessa Jokipohjantie 28, 33800 Tampere.

Ohjeita muuttoon ja pakkaamiseen

Helpota muuttoasi, näin tavarat löytävät tiensä oikeille paikoilleen. Muutto sujuu vaivattomasti kun seuraavat vinkit on hyvin hallussa.

 • Inventoi tarpeelliset ja tarpeettomat tavarat. Muutto on loistava tilaisuus luopua turhista esineistä.
 • Varaa aina hieman enemmän muuttolaatikoita kuin ehkä koet tarpeelliseksi. Hyvä sääntö on 1 muuttolaatikko / asuinneliö.
 • Älä pakkaa muuttolaatikoita liian täyteen. Jos muuttolaatikot on pakattu liian täyteeen, niitä ei pysty kasaamaan päällekkäin ja täten siirtämiseen kuluu enemmän aikaa kuin oikealla tavalla pakattuihin laatikoihin. Muuttolaatikot kannattaa pinota 4 kappaleen pinoihin, jolloin siirtäminen nokkakärryillä on helpointa.
 • Mikäli pakkaat paljon kirjoja muuttoerääsi, suosittelemme että pakkaat muuttolaatikot vain puolilleen kirjoja, sillä ne ovat hyvin painavia ja painavien laatikoiden siirtämiseen menee ylimääräistä aikaa.
 • Merkitse muuttolaatikot muuttotarroin, mistä huoneesta se on, sekä muut mahdolliset huomioitavat asiat.
 • Lautaset tulee pakata pystyasentoon, huolellisesti pakkauspaperiin käärittynä. Näin ollen alimmille lautasille ei kohdistu ylimääräistä painetta. Älä säästele pakkausmateriaalia pakatessasi lasitavaroita.
 • Pesukoneet on hyvä irrottaa jo edellisenä päivänä, jotta ne kuivuvat eivätkä kastele muuta muuttokuormaa. Lisäksi pesukoneen kuljetustuet tulee olla kiinnitettyinä ennen sen siirtämistä.
 • Jos sinulla on huonekaluja, joissa on ovia tai vetolaatikoita, suosittelemme, että pakkaat liikkuvat osat kiinni kiristekelmulla. Teippi jättää monessa tapauksessa jälkiä, joita on vaikea puhdistaa.
 • Jos kodistasi löytyy piano, kristallikruunu, taidetta tai muuta erityishuomiota vaativaa tavaraa, muista informoida meitä näistä ja niiden koosta.
 • Taulut ja peilit on hyvä pakata taulukartonkiin. Yhteen taulukartonkiin voit laittaa useamman taulun jos kehykset eivät ole kovin isoja. Taulujen väliin kannattaa laittaa esimerkiksi kuplamuovia. Hyvin pakatut taulut on helppo ja nopea siirtää.
 • Sohvat, matot yms. kannattaa suojata niille tarkoitetuilla suojamuoveilla, tämä on helppoa ja kätevää.
 • Vältä tavaroiden pakkaamista muovipusseihin. Muovipussit ovat epäkäytännöllisiä kuljettaa ja hajoavat helposti.