Kodin etsintä

Muutto uuteen kotiin saatikka uuteen maahan on monesti iso asia ja suuri päätös. Me ymmärrämme kodin tärkeyden ja miten suuressa roolissa asuinympäristö on henkilön viihtyvyyden ja onnistuneen ulkomaankomennuksen kannalta. Kodin etsiminen asiakkaillemme aloitetaan aina kattavalla henkilökohtaisella tapaamisella jo ennen henkilön saapumista Suomeen. Tapaamisessa käydään huolella läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet kodista. On tärkeää hahmottaa kokonaisuus onnistuneen asunnon valinnan suhteen. Erilaisissa elämäntilanteissa olevilla asiakkailla on erilaiset tarpeet, joten konsulttimme asiantuntemus asuinalueista ja niiden tarjoamista palveluista on äärimmäisen tärkeää kotia etsittäessä. 

Meillä on laaja verkosto asuntomarkkinoilla toimivien yritysten kanssa ja tunnemme suomalaisen vuokra-asuntomarkkinan erinomaisesti. Navigoimme asiakkaillemme parhaat asuntovaihtoehdot heidän toiveitansa kunnioittaen. Järjestämme näytöt ja olemme mukana tukemassa asiakkaitamme asunnon valinnassa antaen arvokasta tietoa suomalaisesta asumiskulttuurista. Autamme vuokrasopimuksen teossa, huolehdimme sähkö- ja kotivakuutuksesta, neuvomme nettiliittymiin liittyvissä asioissa sekä teemme kattavan sisäänmuuttotarkastuksen asunnossa unohtamatta osoitteenmuutosta viranomaisille. 

Kauttamme hoituu myös pienet remontit. Ammattitaitoiset työntekijämme kokoavat huonekaluja, ripustavat tauluja ja asentavat lamppuja vaivatta. Tarjoamme myös muuttosiivoukset sekä tavaroiden varastointia.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin kerromme lisää!

Hanna Lindqvist
Head of Relocation
+358405130510
hanna.lindqvist@victorek.fi