Asettautumis­palvelut

MUUTTO UUTEEN MAAHAN – SUJUVASTI JA STRESSITTÖMÄSTI 

Kun muutto Suomeen lähestyy, meiltä saat kattavasti muutto-, asettautumis- sekä maahanmuuttopalvelut kokonaisvaltaisesti yhden katon alta. Täyden palvelun Victor Ek on toiminut luotettavana kumppanina asiakkailleen jo vuodesta 1885. Hoidamme muuttamisen sekä asettautumisen Suomeen sekä Suomesta ulkomaille vaivattomasti sekä tehokkaasti. Kansainvälinen yhteistyökumppaniverkostomme on laaja ja tarjoamme verkostomme kautta muutot sekä asettautumispalvelut myös globaalisti.

Meidät tunnetaan luotettavana korkean laadun omaavana toimijana. Asiantuntijoillamme on kattava kokemus kansainvälisestä liikkuvuudesta sekä työn että omakohtaisen kokemuksen kautta. Me osaamme vastata kansainväliseen liikkuvuuteen liittyviin haasteisiin raudankovalla ammattitaidolla.

Asettautumispalvelumme tarjoavat tukea maahanmuuttoon, paikallisrekisteröinteihin, pankkitilin avaamiseen, verokortin hakemiseen, virastokäynteihin, koulu- päiväkotihakuun, väliaikaiseen majoitukseen sekä kodin etsintään. Meiltä voit halutessasi tilata myös muita juuri teille räätälöityjä palveluita.

Asettautumispalveluidemme avulla siirtyminen uuteen maahan on vaivatonta. Me huolehdimme asiakkaistamme ja tuemme henkilökohtaisella tasolla koko prosessin ajan!