YRITYSMUUTTO - LUOTETTAVASTI JA NOPEASTI UUSIIN TILOIHIN

Kun yritysmuutto on ajankohtainen ja on aika siirtyä uusiin toimitiloihin tai järjestellä nykyisiä, Victor Ek tarjoaa kaikki yrityksesi tarvitsemat muuttopalvelut. Muutamme vaativankin irtaimiston turvallisesti ja varmistamme, että osaajasi pääsevät nopeasti takaisin työn ääreen. Kiinteät toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella mutta muutot toteutamme koko Suomessa tarpeenne mukaan. 

TÄYDEN PALVELUN VICTOR EK -YRITYSMUUTTO

Tarjoamme asiantuntemusta yrityksesi muuton jokaiseen vaiheeseen. Laadimme kanssasi tarkan projektisuunnitelman, jotta työnteko jatkuu mahdollisimman sujuvasti myös muuton aikana ja heti sen jälkeen. Siirrämme organisaatiosi vaivattomasti uusiin toimitiloihin – aina suuresta konekannasta työpöydän pieniin henkilökohtaisiin tavaroihin.

Teemme luotettavasti vaativat erikoistehtävät, kuten raskaiden kalusteiden siirrot ja kassakaappikuljetukset. Kokonaispalvelumme ansiosta tuottava työ jatkuu mahdollisimman jouhevasti niin toimistolla kuin tehdassalissa.  

TEHOMUUTTO SÄÄSTÄÄ YRITYKSESI RESURSSEJA

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla mahdollisuuden tehokkaan muuttohissin käyttöön vaativissa kohteissa. Näin voimme nopeuttaa yrityksesi muuttoa useilla tunneilla ja vapauttaa rakennuksen oman hissin normaaliin käyttöön ja kulkuun.

Muuttohissin käyttö on suositeltavaa, kun tavara voidaan kuljettaa suuren ikkunan tai parvekkeen kautta. Maantasolla tarvitaan tilava lastauspaikka. Kysy lisää yrityksen tehomuutosta ja tutustu myös lisäpalveluihimme, kuten kalusteasennuksiin ja vartioituun varastointiin.

VINKIT YRITYSMUUTTAJALLE:

 • Kartoita yrityksenne muutostarpeet

 • Varaa ilmainen muuttokartoitus Victor Ekiltä hyvissä ajoin 

 • Muutto on hyvä tilaisuus kierrättää ja investoida uuteen – voisiko esimerkiksi pöydät vaihtaa sähkösäädettäviin

 • Muuttopäivä on oiva tilaisuus viettää etäpäivä

 • Muista päivittää yrityksesi hyvissä ajoin ennen muuttoa esim. nettisivuille ja verohallintoon

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • MISTÄ YRITYSMUUTTO ON HYVÄ ALOITTAA?

Yritysmuutto on hyvä aloittaa muuttokatselmuksella. Katselmuksen avulla saamme tarvittavan tiedon muuttoerän tilavuudesta, aikataulusta ja tärkeistä yksityiskohdista.

 • KUINKA MUUTTOPROSESSI ETENEE?

Ennen tarjouksen muodostamista suoritamme muuttokatselmuksen, jonka jälkeen teemme räätälöidyn tarjouksen. Ennen itse muuttoa pidetään muuttopalaveri muuttopäivän aikataulusta ja yksityiskohdista, sekä sovitaan tarvittavista lisäpalveluista ja laatikkotoimituksista. Muuton jälkeen sovimme laatikkonoudosta ja noin viikko muutosta lähetämme laskun.

 • UUTEEN TOIMISTOOMME TULEE UUSIA KALUSTEITA – VOIKO VICTOR EK AUTTAA NÄIDEN ASENNUKSESSA?

Hoidamme kalusteasennuksia muuttojen yhteydessä ja myös erikseen tilattuna. Miehistömme asentaa ja kokoaa mm. työpisteitä, uusia pöytä ja asentaa tauluja seinille.

 • MILLOIN MUUTTOLAATIKOT TULEE PALAUTTAA?

Muuttolaatikoita voi pitää niin kauan kuin näkee tarpeelliseksi. Veloitus tapahtuu sopimuksen mukaan muuttolaatikoiden lukumäärän ja vuokrapäivien mukaisesti. Laatikoiden noudosta on hyvä ilmoittaa 2 arkipäivää ennen toivottua noutopäivää.

 • VOIKO TILOISSAMME OLEVAN KASSAKAAPIN SIIRTÄÄ MUUTON YHTEYDESSÄ?

Kyllä – hoidamme raskaiden esineiden, kuten kassakaappien siirtoja. Kassakaapin merkki ja malli on hyvä ilmoittaa tarjouspyynnön tai muuttokatselmuksen yhteydessä.

 • KATTAAKO OMA VAKUUTUKSEMME MUUTON?

Vakuutukset ovat hyvin erilaisia ja yrityskohtaisia. Kannattaa tarkistaa vakuutusyhtiöltänne kattaako vakuutuksenne muuttoyrityksen hoitaman muuton. Victor Ek tarjoaa Fennian edullista ja omavastuutonta muuttovakuutusta, joka perustuu muuttokustannuksiin ja muuttoerän arvoon.

PIKALINKIT

 • Muutto-ohjeet löydät täältä
 • Lisäpalvelut, kuten varastoinnin, kierrätys- tai asennuspalvelut löydät täältä
 • Tarjouspyynnön voit lähettää lomakkeemme kautta

OTA SUORAAN YHTEYTTÄ: