Hem sökning

Vi förenklar din flytt genom toppservice för att hitta det perfekta hemmet som möter dina behov och förväntningar.

Att flytta till ett nytt hem, och särskilt till ett nytt land, är ofta en betydande händelse och ett stort beslut. Vi förstår vikten av ett hem och hur bostadsmiljön spelar en avgörande roll för en persons trivsel och framgången med en internationell placering. Sökandet efter ett hem för våra kunder börjar alltid med ett omfattande personligt möte redan innan personen anländer till Finland. Under mötet går vi noggrant igenom kundens behov och önskemål för ett hem. 

Det är avgörande att förstå den övergripande bilden när det gäller ett framgångsrikt val av bostad. Kunder i olika livssituationer har olika behov, så våra konsulters expertis om bostadsområden och de tjänster de erbjuder är avgörande vid sökandet efter ett hem. Vi har ett omfattande nätverk med företag som verkar på fastighetsmarknaden, och vi är väl förtrogna med den finska hyresmarknaden för bostäder. Vi vägleder våra kunder genom de bästa bostadsalternativen, med respekt för deras preferenser. Vi organiserar visningar och stöder våra kunder i urvalsprocessen genom att tillhandahålla värdefull information om finsk kultur. 

Vi assisterar vid upprättandet av hyresavtal, sköter om el och hemförsäkring, ger vägledning om internetanslutningar och genomför en omfattande inspektion av fastigheten vid inflyttning, utan att glömma att meddela myndigheterna om adressändringen. Vi hanterar även mindre renoveringar genom våra skickliga hantverkare. Vi monterar möbler, hänger upp tavlor och installerar lampor utan ansträngning. Vi erbjuder även tjänster för flyttstädning samt förvaringslösningar för tillhörigheter.

För mer information, vänligen kontakta:

Hanna Lindqvist
Head of Relocation
+358405130510
hanna.lindqvist@victorek.fi